Online communicatie

Bid-on-it

Bid-on-it is de naam van een nieuw idee van Ideas4You: Het bij elkaar brengen van sporter en sponsor. Bid-on-it heeft een manier gevonden om als particulier het sponsoren van hun ... Meer »

SWV Helmond-Peelland

Een korte filmimpressie van de conferentie voor SWV Helmond-Peelland | 20 april 2017. Een enerverende dag waarop diverse workshop-arrangementen gevolgd konden worden... De ... Meer »

Go Keto app

Voor de Go Keto app hebben we een beeldmerk ontworpen, die geschikt is voor gebruik in de app. De sfeer moest passen bij de doelgroep: gebruikers, vaak jonge patiënten, die op ... Meer »

Adplana

Voor een startende onderneming  voor advies | planning | nalatenschap heeft Hovaneden een merknaam bedacht: 'Adplana' en daarnaast de huisstijl, correspondentiemateriaal, ... Meer »

‘Team reinigingsdienst Assen’ korte film

Er is een korte film gemaakt ter ondersteuning om een goed besluit te kunnen nemen om afval anders te gaan inzamelen in de gemeente Assen. Doel is extra motivatie ... Meer »

De Faktorij | advies & administraties

Voor De Faktorij | advies & administraties is een totaalconcept gemaakt: van logo, huisstijl, correspondentie-materiaal, rapportkaften, website, tot bijpassende ... Meer »

‘Riep’ en ‘Testflight’ twee korte films

Korte films gemaakt door Richard Smit. Richard is een perfectionist als het gaat om de fijngevoeligheid van geluid in combinatie met beeld. Hij weet de kijker mee te nemen in het ... Meer »

‘Assen de wijken in’, korte film

Filmmaker Richard Smit maakte een serie van vijf films in opdracht van Gemeente Assen. Elke film (duur ± 5 min), met steeds een ander onderwerp, geeft een eigentijds beeld van ... Meer »

Jeugdbescherming Noord – online

Nieuwe huisstijl voor Jeugdbescherming Noord met website welke is gelanceerd bij de start van de nieuwe organisatie. De website is responsive en geschikt gemaakt voor mobiele ... Meer »

‘Jong Assen’, korte film gemeente Assen

Korte film gemaakt door filmmaker Richard Smit. (duur ± 2 min.) Deze is gemaakt in opdracht van Gemeente Assen. ‘Jong Assen’ maakt deel uit van een serie van vijf films. Met ... Meer »

Animatiefilm ’12 Trace’

Een korte animatie (duur ± 2 min.) i.o.v. 12 Trace, een bedrijf gespecialiseerd in het volgen, vinden en bewaken van mobiele objecten. De film is geplaatst op de web-site van 12 ... Meer »

‘Assen koerst’, film voor gemeente Assen

Korte film 'Assen koerst,' i.o.v. de gemeente Assen, gemaakt door filmmaker Richard Smit. (duur ± 5 min) In deze film wordt de toekomstvisie van Assen besproken voor ... Meer »

Pedagogische Praktijk Vanderveen – online

Opdracht: Behalve de huisstijl hebben we de website ontwikkeld. De website is responsive en dus geschikt voor smartphone, tablet en computer. Pedagogische Praktijk ... Meer »

Platform Centrum voor Jeugd en Gezin

Voor het Centrum voor Jeugd en Gezin maken we diverse uitingen in de landelijke huisstijl. Deze uitingen hebben we gebundeld en aangeboden op onze speciale website ... Meer »

portfolio_serie1123 portfolio_serie1118 portfolio_serie1119 portfolio_serie1121 portfolio_serie1122 portfolio_serie1120