Fotografie

Interzorg

Voor Interzorg maken we een beeldbank voor alle communicatie van deze grote organisatie. Interzorg biedt wonen, zorg en dienstverlening vanuit negen locaties en de omliggende ... Meer »

Nederlands Jeugdinstituut (Nji)

Voor het relatiemagazine voor professionals van het Nederlands Jeugdinstituut was de vraag om coverfotografie van een specifieke setting. Het onderwerp ging over jonge kinderen van ... Meer »

Noorderbrug

Noorderbrug |specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische ziekte. Diverse locaties bezocht om een fotografisch ... Meer »

Nederlands Jeugdinstituut NJi

Covershoot voor het magazine van Nederlands Jeugdinstituut met als thema 'Het kind/jongere in haar/zijn eigen kracht.' Met in de achtergrond het netwerk (ouders/buren etc). ... Meer »

Energy Valley | Energy College

Fotografie opdracht mbo-techniek voor banners, ter promotie van Energy College. Op de locaties Life Sciences en Centrum Duurzaam ROC Friese Poort in Leeuwarden staan een ... Meer »

Fotografie Onderwijsmonitor Provincie Drenthe

Fotografie ter ondersteuning van tekst over kwaliteit in het onderwijs, uitgegeven als Jubileumboekje voor de Provincie Drenthe. Interviews zijn geïllustreerd met ... Meer »

Portret Suzan de Weerd, communicatieadviseur

Opdracht portretteren van communicatieadviseur Suzan de Weerd. Belangrijk in de fotografie is om de kwaliteit van Suzan in energie en uitstraling terug te laten komen in het ... Meer »

SparklingCRM bedrijfspresentatie

Een SparklingCRM bedrijfspresentatie voor gebruik op de website. Idee: Medewerkers van Sparkling op een speciale locatie 'de Nooterhof in Zwolle' te fotograferen. ... Meer »

Woningpresentatie voor verkoop

Fotografie impressie voor verkoop van een woning aan de Beilerstraat in Assen. Opdracht was de kwaliteit van de ruimtes op een zo voordelig mogelijke manier uiting te brengen. ... Meer »

Interstavendag Huisartsopleiding Groningen

Fotografie voor Interstavendag Huisartsopleiding Groningen. Het programma is van 8.45 tot 17.00 uur en vindt plaats in 6 verschillende locaties in de buurt van het UMCG in ... Meer »

Reis Gambia met Stichting ‘2Gether2Africa’

Met een bezoek aan Gambia zijn we met '2Gether2Africa' als sponsor en fotograaf mee geweest om een impressie van Gambia en de stichting '2Gether2Africa' te geven. De ... Meer »

Actiefoto’s voetbal E2 en D1 ACV

Vrije opdracht fotografie van kinderen in hun sportbeleving. Een goede actiefoto hangt af van de timing van het moment. Mooi is om de emotie in de gezichten van de spelers vast te ... Meer »

Beautycentre Balloo

Fotografie voor website van Beautycentre Balloo. Opdracht om de ruimtes, medewerkers en behandeling vast te leggen. Specifiek aan deze serie is de benadering: Foto's zo ... Meer »

Nederlands Jeugdinstituut NJi

Fotografie in Utrecht bij het NJi waar Angelique Berg, directeur-generaal Volksgezondheid bij het ministerie van VWS, op werkbezoek kwam. Vastgelegd is de ... Meer »

Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen heeft ongeveer 32 opleidingen waarvoor we in 2015 en 2016 alle opleidingsbrochures hebben verzorgd. Voor dit project was ook vernieuwing van ... Meer »

NOM portretten

NOM faciliteert groei en ontwikkeling‎ van bedrijven in Noord Nederland. Het helpt ideeën ontwikkelen‎ en brengt bedrijven samen. Voor het magazine 'Nommer' was de vraag ... Meer »

‘Andere werelden’

Project fotografie Sri Lanka en Malediven. Het is mooi om voor de inspiratie en creativiteit niet alleen 'out of the box' te denken, maar ook eens 'out of the ... Meer »

Portret GvTol Emfusio Onderwijsconsult

Een serie portretfoto's in een actieve situatie. Foto's worden gebruikt voor Linkedin en voor op de website van zijn onderneming Emfusio. Emfusio Onderwijsconsult ... Meer »

Nederlands Jeugdinstituut

Voor het Nederlands Jeugdinstituut hebben we uit eigen beeldbank naar aanleiding van de zoekcriteria, een beeldverzameling gemaakt waaruit de opdrachtgever een selectie beeld kan ... Meer »

NOM sfeerimpressie

Opdracht: vastleggen van het 'Suikerzoet midzomerfeest' van de NOM. De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland. Ze helpen ideeën van de grond te krijgen, uw ... Meer »

Holland in Beeld

Foto nodig voor publicatie? Martine Hoving biedt als fotograaf stockfoto's via de website www.hollandinbeeld.nl. Deze website is de beeldbank die gespecialiseerd is in ... Meer »

Produktfotografie – voedsel

Voeding op de bijzondere manier uitlichten zodat je er echt zin in krijgt, dat is een vak apart... Jacques Rutgers beheerst de kunst van splash fotografie, dat iedereen ... Meer »

Daphne & Femke

Daphne, het meisje met de krullen, heeft de wens om ooit een goed fotomodel te worden. Samen met haar vriendin hebben we een dag op diverse locaties gefotografeerd. Daphne kan de ... Meer »

&Talent

Opdracht: fotografie van medewerkers in speciale setting. &Talent adviseert organisaties, medewerkers, HR-professionals en het onderwijs over het optimaal inzetten van ... Meer »

Kudde van Anloo

Opdracht: een dagje met de camera op safari in Drenthe. Elke dag gaat Ankelien of haar partner met de jeep langs alle kuddes Schotse hooglanders die in de vrije Drentse natuur ... Meer »

Carmelcollege Emmen

Opdracht: Een dagje op het Carmelcollege, om op locatie op spontane wijze diverse settings in beeld te brengen. De leerlingen zijn van tevoren op de hoogte gesteld dat er een ... Meer »

Stockfotografie gezin en maatschappij

Hovaneden heeft een uitgebreid aanbod fotografie verzameld. Deze fotografie is ontstaan in opdracht en daarnaast ook in vrije opdracht gemaakt. Dit unieke beeldmateriaal wordt ... Meer »

Jeugdzorg – CJG

Het kind centraal in de fotografie. Deze beelden worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals voor Jeugdzorg, Yorneo, en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). De beelden ... Meer »

Groots! bedrijfsadvies

Fotoshoot voor de website Groots! bedrijfsadvies. Groots! is de partner van ambitieuze ondernemers bij groei en verbetering. Aan de fotograaf de taak om deze componenten te ... Meer »

Kwint architecten

Opdracht: fotografie voor Kwint architecten van de project verbouw van Academie Minerva. Doel: de samenhang laten zien tussen gebruik van de ruimte, activiteit en mensen. Kwint ... Meer »

Smaak van het Noorden

Opdracht: reportage op een grote partij en beurs. Doel: Hoe kwaliteit, actie, sfeer en dynamiek van cateringbedrijf Smaak van het Noorden door een kijkje achter de schermen ... Meer »

Provincie Drenthe

Opdracht: fotografie voor een speciale uitgave intern magazine: Drents Plateau. Doel: conceptuele benadering van de geïnterviewde, zodat het de inhoud versterkt. Provincie ... Meer »

Holland in Beeld

Opdracht: fotografie die gemaakt wordt als geschikt publicatie materiaal voor de stockfotobank Holland in Beeld. Hollandinbeeld.nl is de beeldbank die gespecialiseerd is in de ... Meer »

Produktfotografie – drinken

Met de juiste uitlichting in onze studio, techniek en creativiteit om de vloeistof er optimaal uit te laten komen, kunnen we de meest prachtige productfotografie garanderen: de ... Meer »

Bouwbedrijf Hendriks

Opdracht: fotografie en ontwerp strooikaart. Doel: het bedrijf wil meer onder de aandacht brengen dat ze naast bouw ook erg goed in onderhoud zijn, met een vast team en een 24 ... Meer »

Plopsaland Coevorden

Opdracht: beelden maken van de sfeer van het pretpark in Halloween. Doel: foto's worden ingezet voor social media activiteiten en website. Plopsaland in Coevorden is een indoor ... Meer »

Mijnbuurtassen.nl

Opdracht: fotografie voor diverse uitingen als website, krant, affiches. Doel: bewoners van Assen prikkelen en enthousiast maken om ook mee te doen. Mijn Buurt Assen staat voor ... Meer »

Marketing Drenthe

Fotografie voor Marketing Drenthe. Doel: realisatie van uniek en aantrekkelijk beeld, wat de sfeer en kernpunten van de provincie goed moet benadrukken. Marketing Drenthe is als ... Meer »

Smaak van het Noorden

Fotografie met De Smaak van het Noorden in de hoofdrol. Een cateringbedrijf die vindt dat mooi eten het verschil kan maken. Alles is met aandacht en liefde speciaal voor elk ... Meer »

MH0_1075 MH0_1452 _MH82187 _MH81862 _MH81949 _MH81854 _MH81808